ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

 

HΙστοσελίδα www.smili-creations.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε και λειτουργεί ως ατομική  επιχείρηση ο Καμπόλης Στυλιανός  με ονομασία SmiliCreations που εδρεύει στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα 48 στα Άνω Λιόσια, με ΤΚ 13341 και τηλεφωνά επικοινωνίας 6977990140 και 6945100884.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από κάθε είδους συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.). 

 

Ταευαίσθηταστοιχείασας, γνωστοποιούνταιστηναρμόδιατράπεζα καιΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙαπότηβάσημας, αμέσωςμετάτηνολοκλήρωσητηςπαραγγελίαςσας, εξασφαλίζονταςμεαυτόντοντρόποακόμημεγαλύτεροεπίπεδοασφάλειας.

 

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

 

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα www.smili-creations.gr, έχουν επιλεχθεί και δημιουργηθεί με αυστηρά κριτήρια. Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.smili-creations.grσας διαθέτει ως τρόπους πληρωμής την αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα, κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς Piraeusbankμε ΙΒΑΝ:            και Αρ. Λογαριασμού:  , με δικαιούχο τoν  Καμπόλης Στυλιανό, και χρέωση πιστωτικής κάρτας.

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ.  Διαφοροποίηση της τιμής είναι δυνατό να παρατηρηθεί εάν το προϊόν είναι αντικείμενο ιδιαίτερης κατασκευής ή τροποποίησης του εικονιζόμενου. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα ενημερωθεί και θα γνωρίζει την τελική τιμή προτού γίνει αποδεκτή η παραγγελία. Το www.smili-creations.grεπιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

 

  1.     Ανωτέρα βία:

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

  1.     Τα είδη αλλά και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του “smilicreations”.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η οποιαδήποτε αναπαραγωγή ή αναδημοσίευση χωρίς άδεια.
  2.     Πολιτική επιστροφών/ αλλαγών:

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και όταν τα είδη επιστρέφονται στην κατάσταση στην οποία απεστάλησαν αρχικά, συνοδευόμενα απαραίτητα από την απόδειξη λιανικής. Δεν θα γίνονται δεκτές αλλαγές για τα είδη που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς με προσωπικές πληροφορίες καθώς και για τα είδη γάμου – βάπτισης.

Σε περίπτωση αλλαγής επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής του είδους πίσω στο "smilicreations', ενώ το "smilicreations" επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής του αλλαγμένου είδους σε σας.

 

  1.     Χρόνοι παράδοσης για τα είδη σας:

Όλα τα χειροποίητα είδη ετοιμάζονται κατά παραγγελία γι' αυτό και χρειάζονται περίπου 2-3 ημέρες για να ετοιμαστούν. Οι μπομπονιέρες χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο γι' αυτό και αποστέλλονται 15-20 ημέρες μετά την παραγγελία. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με σχετικό email για το πότε θα παραλάβετε τα είδη σας. 
Τα έτοιμα είδη ετοιμάζονται για αποστολή μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή για όλα τα είδη που παραγγέλλονται μέσω του eshop γίνεται με κούριερ ( ) για την Αττική και δέμα ΕΛΤΑ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

 

  1.     Τροποποίηση των όρων του παρόντος:

Το www.smili-creations.grδιατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.