Φιλοσοφία

Το smili-creations.grείναι  η ηλεκτρονική μορφή-κατάστημα της ατομικής επιχείρησης που διατηρεί ο Καμπόλης Στυλιανός και εδρεύει στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα 48 στα Άνω Λιόσια με τκ 13341 και τηλεφωνά επικοινωνίας 6977990140, 6945100884.  Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν ένα χειροποίητο αντικείμενο για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ή να σφραγίσουν ένα σημαντικό γεγονός. Ο γάμος, η βάπτιση, η γέννηση ενός παιδιού αλλά και η αποφοίτηση, τα γενέθλια, μια φιλική επίσκεψη κτλ αποκτούν μια δόση από την προσωπική σφραγίδα, το ύφος αλλά το γούστο του εκάστοτε πελάτη.

Μέσα από την περιήγηση στην διαρκώς ανανεωνόμενη σελίδα μας μπορείτε να επιλέξετε και να εμπνευστείτε από τα επιμελώς διαλεγμένη γκάμα των προϊόντων μας τα οποία σας παρέχουν τη δυνατότητα δημιουργίας ακόμα και μιας προσωποποιημένης παραλλαγής έτσι ώστε να καλυφθεί η κάθε σας ανάγκη (εικαστική ή οικονομική).

Γιατί χειροποίητο;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι πολυδιάστατη· Φυσικά ένα χειροποίητο αντικείμενο δεν πετιέται ποτέ σαν κάτι το ξεπερασμένο ή το παλιό. Γίνεται κειμήλιο μιας ιδιαίτερης ανάμνησης και έχει να πει πολλά τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη.

Κάποιοι ίσως ψάχνουν αυτό το μοναδικό, το διαφορετικό που να είναι φτιαγμένο μόνο για εκείνους! Κάποιοι άλλοι ίσως έχουν δει αυτό που θέλουν αλλά θα το προτιμούσαν σε άλλο μέγεθος, υλικό ή χρώμα…

Τα αντικείμενα του smili-creations.grείναι φτιαγμένα στο χέρι ένα προς ένα με μεράκι και αγάπη ακριβώς για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις και οι επιθυμίες σας. Τα υλικά, τα χρώματα, και το σχέδιο είναι η προσωπική σας επιλογή και μαζί φτάνουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πολλά από τα αντικείμενά μας κατασκευάζονται από φυσικά υλικά ή υλικά ανακύκλωσης και υιοθετούν μια οικολογική φιλοσοφία δίνοντάς σας τη δυνατότητα με το δώρο που προσφέρετε σε κάποιον να γίνετε ακόλουθοι μιας «πράσινης» τακτικής για το περιβάλλον.